HTML

Szülővé válás folyamata

Hogyan változik meg egy nő élete szülés után. Mitől lesz igazi anya és feleség egyben. Testi és lelki változások folyamata.

Friss topikok

  • Süli Mónika: Hát, igen! Egyszer nagyon-nagyon régen én is mondtam a férjemnek, hogy egymás kezét fogva megyünk,... (2010.02.25. 19:14) A kikövezett út
  • Süli Mónika: Szia! Ez egy számomra, nagyon hívogató kezdés volt. Móni (2010.02.24. 17:03) Az ANYA szerepe

Linkblog

stat

  Az elmúlt egy-két évtizedben gyakran halljuk külföldön és itthon egyaránt, hogy a család válságban van. Sokak szerint el kell fogadni, hogy új együttélési formák vannak kialakulóban és a hagyományos családmodellek ideje lejárt. De a többség szerint – szerencsére - a családnál jobb együttélési forma, melyben egy nő és férfi élete kiteljesedhet, gyerekek nőhetnek fel szeretetben, nincs.

  Szükség van őszintén beszélni a válság okairól, hiszen nem mehetünk el emellett sem. Minden együttélési formában vannak buktatók, küzdelmek, nehezebb időszakok, melyeken túl kell jutni. Kötelességünk segítséget nyújtani egymásnak, hogy a gyermekek biztonságos és tiszteletteljes családban nőhessenek fel, melyet a szeretet köt össze.
  A családon belül egy olyan összhangot kell teremteni, helyreállítani, melyben főszerepet az ANYA kapja. Kevés dolog van az életben, amiből annyi boldogság fakad, mint az anyaság. De hogyan tudja egy nő, hogy milyen egy jól működő, harmonikus család? Sokunknak van tapasztalata múltbeli családi viszonyok gondjairól, fájdalmairól, de a szerető család kialakításáról, megvalósításáról már aligha tudunk kézenfekvő válaszokat. Minden nőnek sok örömet és küzdelmet kell átélnie, míg egy egészséges családot hoz létre. Ahogyan élünk a család kötelékein belül, úgy formáljuk, alakítjuk   - negatívan vagy pozitívan - egész társadalmunkat, nemzetünket. Így, tehát nagy felelősség van rajtunk édesanyákon.
  Ezzel a blogoldallal szeretnék neked, mint édesanyának tanácsot és segítséget nyújtani, hogyan maradhasz ebben a rohanó és felpörgetett világban, gondoskodó ANYA és ízig-vérig . Igyekszem beszámolni tapasztalataimról, leírok olyan gondolatokat, melyek a környezetemben élő édesanyák életébe enged bepillantást.
  Örömmel fogadom észrevételeidet, hozzászólásodat. Remélem gondolataim segítséggel szolgálnak az elkövetkezendő időszakban.

Címkék: bevezetés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaszerep.blog.hu/api/trackback/id/tr781783898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süli Mónika 2010.02.24. 17:03:21

Szia!
Ez egy számomra, nagyon hívogató kezdés volt.
Móni
süti beállítások módosítása